Jom KLIK sini..

Dapatkan hadiah menarik di sini..KLIK!

Suka Blog! ini..?LIKE la..hehe

Sufi's FC

Friday, August 12, 2011

[Gambar]Sinopsis "Kenapa Aku Anti-Motosikal"

As salam bloggers..
Fuh !Penat juga meng'edit' gambar kan..?almaklumlah,saya ni AMATUR lagi dalam adobe photoshop..huhu..tapi sekarang saya nak "story" dengan anda semua..tadi, saya mencari gambar yang sesuai untuk di'edit',tiba-tiba saya terbaca satu sinopsis[dalam bentuk gambar] mengenai "KENAPA AKU ANTI-MOTOSIKAL"!Tengok tajuknya pon dah "SUSPEN" kan..??Then saya klik pada gambar tersebut dan.........
saya terus tersenyum sorang-sorang[nak gelak kuat tak boleh,mama dah tidor pulak]..nak tahu kenapa..??cuba baca "sinopsis" tersebut....
-
-
-
-
-
-
klik untuk pembesaran*
hahahahahaha..memang kreatif la mamat yang "edit" ni..macam mana la boleh dapat idea nak reka cerita macam ini..!Tabikkk spring !!!toi..toi..(^___________^)
LIKE..??Jangan lupa tinggalkan link dan follow yew..!:)

11 :orang bersekongkol:

syira_88 said...

hahahahah!! memang creative kott..memang berimaginasi betul mamat tuuu :)

Irham Aqashah said...

hehe..mesti ada pengalaman mamat 2...kui3

laskar pelangi said...

wah! pelangi pun anti naik moto. nak naik pun tak reti.apatah nak rempit=D

Irham Aqashah said...

hahaha..@laslar pelangi x ada lesen ag la ea..??

Te-Yan said...

kompom exam Bahasa Melayu dapat A+++++ la sapa yang kreatif macam nie....

cik nanie said...

ishhhhh3....(@_~)

Muhammad Syahmi said...

budak-budak tak leh bace... bahaya...

Muhammad Syahmi said...

budak-budak tak leh baca... bahaya...
hahaha...

Meow Aizawa said...

amboi koe...ni mesti ko yg buat sndri..hahah

Irham Aqashah said...

18 sx..hahaha..budak2 bawah 18 dilarang baca !

Muhammad Syahmi said...

blog ni kene masuk lembaga penapisan... xleh disiarkan... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...