Jom KLIK sini..

Dapatkan hadiah menarik di sini..KLIK!

Suka Blog! ini..?LIKE la..hehe

Sufi's FC

Thursday, August 11, 2011

[gambar]Apabila lalat bosan terbang....

As salam bloggers sekalian..
Alhamdulillah,selesai juga terawikh malam ini..
Ingat ya !!!sekarang dah masuk FASA 2 dalam bulan Ramadhan,dan fasa ini merupakan fasa keampunan @ maghfirah..Jadi jangan lupa 'top-up' amalan-amalan anda yew..??
Oklah,jom kita rehatkan minda dan badan kita..di sini saya sertakan beberapa gambar untuk tatapan anda..memang kelakar..dan cuba anda bayangkan apabila lalat dah 'busy' dengan kerja-kerja manusia..inilah jadinya.......
-
-
-
-
-
-










LIKE..??Jangan lupa tinggalkan link dan follow yew..!:)

8 :orang bersekongkol:

Te-Yan said...

hihihi...
kreatif gilew...ngeeeeeee....

Irham Aqashah said...

memang GILER !!!!kih3..kelakr tengok lalat kencing berdiri..hahhaa

Te-Yan said...

boleh gak lah nak hilangkan mood mama yg sememangnye takdak mood...hmmmmmmmmmmmmm

Te-Yan said...

Angah, cemana nak wat border putih untuk gadget2 tu?....

Irham Aqashah said...

mama tengok kat tutorial..lau angah jmpe,angah wat tutor kt blog..hehehe..

Te-Yan said...

dah tengok tapi tak jumpe...
dah try kat Design and Advance tu, but still x jadi...
hmmmm takpelah..u just do ur work..tenkiu...bye

Muhammad Syahmi said...

nice pictures, but klu gambar mcm ni, elok buat post guna WW.

bobiedanbad said...

kreatif

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...